Cautare

413 de rezultate pentru "gradina zoologica calaradi" (8.34 secunde)
Daca apa vine la tine in curte o poti folosi in gospodarie, pentru animale si pentru gradina", a spus viceprimarul comunei Cetate, Fibia Florescu.
Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorilor a desfasurat, in perioada 5-7 februarie, o actiune de verificare a respectarii prevederilor legale la comercializarea lampadarelor si a lampilor de gradina, inclusiv a tortelor neelectrice.
La Loiret sau la Malsherbes, tot in Franta, o casa traditionala, cu 700 de metri patrati de gradina, intinsa pe doar 130 de metri, cu trei camere, intre care una la demisol, dar avand pivnita de vinuri, bar si biliard, costa 307.000 de euro.
Ministerul Agriculturii a introdus reguli noi pentru cei care vor planta un mar, un par sau un nuc in propria curte ori gradina.
Electrificarea tuturor localitatilor din Romania va trebui finalizata pana in anul 2009. Guvernul a aprobat suma de 480 de milioane de lei pentru finalizarea lucrarilor de electrificare.
Filimon a spus ca manifestarea se va deschide prin decernarea celor 20 de premii, va continua cu un spectacol sustinut de Orchestra Fortelor Armate Americane din Europa, dupa care, la Gradina de Vara, va avea loc o seara cu specific romanesc.
Gradina Botanica va gazdui in zilele de 12 si 13 iunie conferinta "Fonduri structurale si de coeziune pentru Romania" organizata de Ministerul Finantelor Publice care va prilejui schimbul de informatii intre potentialii beneficiari ai instrumentelor structurale si institutiile ce gestioneaza aceste fonduri.
Cele mai problematice localitati, din acest punct de vedere sunt zona Casimcea- Topraisar- Chirnogeni - Deleni- Ostrov, Cogealac - Gura Dobrogei - Fantanele - Tariverde - Gradina, dar si Saligny - Faclia - Cernavoda.
Spre exemplu, exista preturi pomotionale "la produsele non-food de sezon, ca gratare, accesorii de gratar, articole de plaja, articole de gradina, articole de camping", potrivit Oanei Stanoevici, reprezentant Kaufland.
Secretul - pasi mici, dar siguri, multa seriozitate si multa munca.OD Tehnic este o firma doljeana ce executa piese din materiale compozite (rasini armate) precum obiecte sanitare, mobilier de gradina, elemente pentru parcuri de distractii si locuri de joaca pentru copii, fose ecologice, recipiente pentru uz industrial sau alimentar, elemente de constructii, respectiv elemente auto.
saci albastri pentru peturi, cutii de aluminiu si alte cutii de conserve, ambalaje multistrat (plastic, aluminiu, carton) de tip Tetra-pak, saci galbeni pentru hârtie si carton, saci verzi pentru deseuri de gradina si saci albi pentru deseuri neselectate, care vor merge la incinerare.
Cu aceasta ocazie va fi lansata a cincea editie a concursului "Margareta de Aur", la care participa pensiuni membre ANTREC, la una din categoriile "Gastronomie Locala", "Traditie locala", "Cea mai frumoasa gradina" , "Oferta de agrement".
"In afara de o plimbare pe Faleza, o masa traditionala intr-un restaurant bun, o vizita la muzeu si una la Gradina Botanica strainii nu au prea multe variante de a petrece timpul", a explicat Camelia Busuioc.
Apartamente cu 43.000 euro La aceste tarife, pretul unui apartament cu suprafata medie, de 60 metri patrati, nu depaseste 43.000 euro, in conditiile in care vorbim despre complexe rezidentiale de lux, cu piscina, gradina, parcare pazita etc, iar apartamentul se vinde complet mobilat.
mobilier si decoratiuni interioare, confectii, incaltaminte, plante ornamentale, accesorii pentru curte si gradina, instalatii si echipamente pentru incalzire, materiale de constructii, porti de garaj, piscine, produse pentru finisaje, bijuterii, produse cosmetice si multe altele.
Casa, pe de alta parte, ofera liniste, confort, spatiu suficient pentru gradina, loc de joaca sau chiar piscina. Impune însa cheltuieli mari cu impozitul si necesita cheltuieli suplimentare cu întretinerea constructiei.
Casa, pe de alta parte, ofera liniste, confort, spatiu suficient pentru gradina, loc de joaca sau chiar piscina. Impune însa cheltuieli mari cu impozitul si necesita cheltuieli suplimentare cu întretinerea constructiei.
Zarzavaturile fac diferenta Chiar daca se observa o tendinta de scadere a numarului celor care se aprovizioneaza din piete, in aceasta perioada, in care au aparut zarzavaturile de gradina, destul de multe gospodine sunt dispuse sa le dea o sansa producatorilor.
Conform promotorilor proiectului, accesul pe plaja se va face pietonal direct din gradina ansamblului, iar toate apartamentele vor avea vedere la mare si multe dintre ele si la Lacul Siutghiol, situat de cealalta parte a soselei ce face legatura intre orasul Navodari si statiunea Mamaia.
peretii sunt incrustati cu perle, are iesire intr-o gradina Zen si dispune de spa si biblioteca private. 3. Hotelul Cala di Volpe, din Sardinia apare, de asemenea, in clasamentul celor mai scumpe hoteluri, pe locul 3.
google-analytics.com